Другий інклюзивно-ресурсний центр відкрили в Білій Церкві

У Білій Церкві відкрили ще один інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими освітніми потребами. 

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міськради, відповідно до нормативних документів, такі заклади мають функціонувати у територіальних громадах із розрахунку один на 12 тис. дітей. У Білій Церкві дітей більше 36 тис., тому було прийнято рішення створити ще один інклюзивно-ресурсний центр.

Фахівці центру готуватимуть майбутніх першокласників до школи, навчатимуть діток психологічній готовності, соціалізації, проводитимуть корекційні заняття, діти займатимуться з вчителем-логопедом та дефектологом. Також будуть надаватися консультаційні послуги батькам та педагогам закладів освіти міста.

Розташований ІРЦ на базі щколи №15. Фінансування закладу здійснюється за рахунок освітньої субвенції та за кошти місцевого бюджету. Ремонтні роботи та облаштування кабінетів фахівців в приміщенні здійснили силами ТОВ «Білоцерківрозоптторг».

Після завершення конкурсу на посади, установа відчинить двері для дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube    


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе