В МОН розповіли, хто забезпечить засобами захисту пункти тестування ЗНО

  • ЗНО
Тимчасова виконувачка обов'язків міністра освіти і науки України Любомира Мандзій розповіла хто забезпечуватиме засобами індивідуального захисту та матеріалами для дезінфекції пункти, де випускники здаватимуть цьогоріч ЗНО. 
 
За її словами, засобами індивідуального захисту держава зможе забезпечити основну та додаткову сесію. 

"Держава забезпечує проведення безпених умов під час основної і додаткової сесії ЗНО. Лише сьогодні території почнуть отримувати засоби індивідуального захисту. Для забезпечення у нас є необхідність, її нам забезпечує ЮНІСЕФ, швейцарське посольство в Україні і група НАК "Нафтогаз". Сьогодні засоби захисту будуть надходити до обласних центрів, а згодом до пунктів тестування", - розповіла Мандзій.

Також вона додала, що пробне ЗНО забезпечують центри якості освіти у регіонах: 

"Пробне ЗНО забезпечують регіональні центри якості освіти, виходячи з того, що це є додаткова послуга центру, а не обов’язкове тестування. Участь у пробному ЗНО є правом вибору кожного".

Нагадаємо, що основна сесія ЗНО відбудеться з 25 червня до 17 липня, результати оголосять до 29 липня. Додаткову сесію заплановано з 23 липня по 11 серпня. Результати додаткової сесії будуть до 14 серпня.

Читайте також: ​Маски, дистанція та відстрочка для хворих на COVID-19: Особливості цьогорічного ЗНО​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе