Цього навчального року білоцерківські школярі вже не повернуться за шкільні парти

До кінця навчального року в Україні школярі вже не повернуться за шкільні парти. Про це повідомила тимчасово виконуюча обов'язки міністра освіти і науки Любомира Мандзій.  

З її слів, навчальний процес й надалі проходитиме в школярів та вчителів у дистанційному режимі. Тому педагоги повинні до кінця семестру організувати роботу в віддаленому режимі.  

Завершиться навчальний рік до 1 липня. Так як навчальний процес в кожній школі сьогодні організований по-різному, тому і рішення коли саме завершити навчальний процес зможе кожна школа окрема.

Крім одинадцятого класу закінчується відповідно до прийнятої структури навчального року. А структура навчального року приймається педагогічною радою, – зазначила Любомира Мандзій.

За її словами, за шкільні парти учні зможуть повернутися лише після покращення епідеміологічної ситуації у країні. 

"Ми маємо навчитися жити в умовах пандемії... Нам прийдеться жити в нових реаліях," - сказала Мандзій.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе