Компанія "Біофарма" побудує новий лабораторний комплекс у Білій Церкві

  • Біофарма
Компанія "Біофарма" побудує за $7 млн новий офісно-лабораторний комплекс в Білій Церкві, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на заяву компанії. 

"Частину об'єктів на території науково-виробничого комплексу (у Білій Церкві) було продано компанії "STADA Україна", ми прийняли рішення побудувати новий корпус. Це буде будівля, окрема від корпусу заводу-фракціонатора", - повідомили в компанії.

Крім того, у компанії повідомили, що "Біофарма" виділила  $500 тис на закупівлю лабораторного обладнання для діагностики COVID-19, тест-систем, ШВЛ, аналізатори газів у крові. 
 
Також, "Біофарма" продовжує залучати донорів з антитілами до COVID-19. На сьогодні компанія протестувала 9400 осіб (антитіла виявлено в 54 осіб, або 0,59%) і зібрала 37 літрів реконвалесцентної плазми. На основі плазми людей, котрі перенесли COVID-19, компанія розробляє гіперімунний імуноглобулін, який може бути ефективним для специфічного лікування COVID-19. 

Розробка препарату здійснюється в рамках участі "Біофарми" в роботі Міжнародного альянсу компаній, що спеціалізуються на виробництві препаратів із плазми крові, до якого також входять Takeda і CSL, Octapharma, Biotest, BPL, LFB, Sanquin, GreenCros, ADMA Biologics. Заготівлю такої плазми проводять плазмоцентри в Сумах, Черкасах, Дніпрі, Харкові.

Раніше повідомлялося, що Група «Трібо» і компанія «Біофарма» виділили 5 млн грн на обладнання для Білоцерківської міської лікарні №3.

Читайте також: ​У Білій Церкві за минулу добу підтвердили 8 нових випадків COVID-19​​​.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе