Зарплати ТОП-чиновників Білої Церкви та перевезення пільговиків: Головні питання 98-ї сесії міськради

25 червня, під час 98-ї сесії Білоцерківської міської ради, перед початком порядку денного, депутати міської ради виступили із зверненнями і заявами. 

Зокрема, депутат Дмитро Поліщук підняв питання вимагання коштів медперсоналом деяких лікарень міста за операції та допомогу в лікуванні.

Варто зазначити, що на минулому засіданні міський голова Геннадій Дикий мав дати протокольне доручення відділу охорони здоров'я прозвітувати про кількість проведених операцій медичними закладами Білої Церкви та про суми коштів, які були сплачені білоцерківцями за відповідні операції. Депутати впевнені, в деяких лікарнях медперсонал вимагає допомогу та не проводить операцій без попердньої проплати: 


"Проігнорування протокольного доручення засвідчує те, що у нас дійсно зараз діють фінансові гарантії і ми отримуємо за всі операції кошти з державного бюджету. Тому я хотів би офіційно заявити, для кожного мешканця Білої Церкви, що якщо не дай Боже, в нашіх міських лікарнях будуть взимати кошти за ту, чи іншу операцію - є дві відповідальні особи: Геннадій Анатолійович Дикий та Інна Новогребельська." - зазначив депутат.


Оскільки звіту від медичних чиновників депутати так і не отримали, Дмитро Поліщук дозволив собі засумніватися у сумлінному виконанні своїх службових обов'язків ТОП-чиновниками міста: 

"З податків формується заробітна плата нашіх поважних держслужбовців - це міський голова, який за минулий рік задекларував приблизно 450 тис гривень і пані Інна Володимирівна Новогребельська, яка більше 500 тис гривень заробила за минулий рік. Це напевно поважні були завдання... Середня заробітна плата по місту Біла Церква приблизно 8 тис грн. У наших державних службовців більше в 5-6 разів." - зазначив Дмитро Поліщук. 

Під час сесії, депутати також обговорили питання відкриття бібліотек, перевезення пільговиків, та питання обслуговування будинкових лічильників. Про це та інше в сюжеті:  




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе