Позовом по ямах: У Білій Церкві водій виграв суд у утримувача дороги

  • У Білій Церкві водій виграв суд у утримувача дороги
  • У Білій Церкві водій виграв суд у утримувача дороги
  • У Білій Церкві водій виграв суд у утримувача дороги
У Білій Церкві через 2,5 роки після ДТП, водій домігся відшкодування збитків і компенсацію моральної шкоди від утримувача дороги. 

Про це на своїй сторінці у facebook розповів білоцерківець Юрій Вдовін. 

«24.12.2017 року навпроти готелю «Рось» я в темний час доби, на слизькій засніженій дорозі потрапив в ДТП, а саме, наїхав на відкритий люк, який був перевернутий ребром по напрямку руху, що не давало можливості вчасно його побачити. Як результат підвіска, АКПП, двигун та лонжерони під заміну.» - розповідає Юрій Вдовін.
 
За словами водія, поліція не відразу приїхала на виклик і склала на чоловіка необґрунтований протокол, який пізніше Юрій, таки скасував у суді. При цьому, навіть після приїзду на місце ДТП представника дорожньої служби, акту на дорожню службу ніхто не складав. 

Крім цього, за словами чоловіка, люк був несправний і тримався на трьох виступах (опорах): 

«Чому це було проігноровано ремонтниками та власниками комунікацій мені не відомо. Можливо байдужість, халатність, або на папері ремонт провели, не знаю. Але, замінили б несправний люк вчасно нічого цього б не було. А попереду мене рухалась маршрутка і врятувало лише те, що раніше звернула на зупинку.»

Постраждалий чоловік подав у суд і через 2,5 роки таки отримав відшкодування збитків і компенсацію моральної шкоди від утримувача дороги:  

«Завдяки наполегливості, терпінню та сумлінному адвокату Тарасюку Андрію Васильовичу я через 2,5 років отримав відшкодування та навіть компенсацію моральної шкоди. Правда за нами!» - написав Юрій Володін. 

Варто зазначити, що відповідно до Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів правил користування ними та охорони, за дороги, які перебувають у комунальній власності відповідають комунальні дорожньо-експлуатаційні організації.

Читайте також: Білоцерківських водіїв попереджають про «автомобілі-двійники».


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе