У Білій Церкві відбудеться фестиваль повітряних куль: ТОП ідей для фото на фоні кольорових гігантів

  • ФЕСТИВАЛЬ ПОВІТРЯНИХ КУЛЬ
З 21 по 24 серпня в Білій Церкві вже традиційно відбудеться масштабний фестиваль повітряних куль «Олександрійська феєрія». А ми покажемо, як це можна красиво сфотографувати та зберегти яскраві фото. 

Фестиваль повітряних куль буде проходити в дендропарку Олександрія. Польоти аеростатів заплановано двічі на день: на світанку і ввечері перед заходом сонця. Телеканал Крокус зібрав для вас яскраві фотографії, які надихнуть вас на фото. Це унікальна можливість створити свої, і не потрібно летіти при цьому в Каппадокію. Найкраще робити фото під час ранкових польотів.



Як політати на еаростаті

Бажаючі здійснити політ на аеростаті в рамках фестивалю повинні будуть придбати відповідний сертифікат. Для дітей 7-10 років організатори надають знижку 50%. 

Для інших категорій учасників вхід на фестиваль безкоштовний, але за умови придбання квитка в парк Олександрія.

Повітроплавання чутливе до погодних умов. Старти аеростатів можливі при відсутності сильного вітру, опадів, грози та інших метеорологічних факторів. Організатори просять стежити за оновленням інформації на сторінці у facebook фестивалю.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе