Стало відомо як у Білій Церкві відзначатимуть 1 вересня

  • Стало відомо як у Білій Церкві відзначатимуть 1 вересня
Про те, як в закладах освіти Білої Церкви відзначатимуть День знань, редакції телеканалу Крокус повідомив начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик. 

Зокрема Юрій Федорович повідомив, що навчання у всіх навчальних закладах міста розпочнеться 1 вересня у звичайному режимі в залежності від епідемічної ситуації, із дотриманням всіх протиепідемічних норм: 

 - Перш за все усю підготовчу роботу по косметичним, капітальним, поточним ремонтам ми завершили. Залишилася пара об’єктів на яких ведуться роботи, але там ситуація не критична, через кілька днів це питання буде закрито. Крім того, проведений комплекс заходів з дотримання санітарного регламенту. Закуплені термометри для вимірювання температури, санітайзери, дезінфектори, й інше обладнання для дезінфекції поверхонь.

Крім того, вчора, 18 серпня під час чергового засідання, члени виконавчого комітету підтримали рішення про відновлення занять в навчальних закладах Білої Церкви. Нагадаємо, що у березні, коли розпочалися карантинні обмеження, у Білій Церкві було прийняте рішення про призупинення освітнього процесу в усіх типах закладів освіти міста. 

Свято першого дзвоника в Білій Церкві проведуть лише для учнів перших класів та для випускників. У Міністерстві освіти попросили школи відмовитися від масових заходів та скупчення людей. 

-    Наші рекомендації - відійти від традиційних лінійок, де буде багато людей скупчено одночасно, а провести урочисту лінійку із забезпеченням соціальної дистанції, для учнів перших класів та випускників. Для всіх інших учнів це можуть бути цікаві квести та інтерактиви.

Варто зазначити, що за попередніми даними управління освіти і науки, вперше сядуть за шкільні парти цього року 2063 першокласника. Для порівняння, у 2019-2020 навчальному році кількість першокласників у Білій Церкві складала 2223 дитини.

Читайте також: День незалежності України: Куди піти білоцерківцям і що подивитися.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе