Російського опозиціонера Навального отруїли - він в комі

Олексій Навальний п'є чай перед рейсом до Москви 

Сьогодні зранку російському опозиціонеру Олексію Навальному стало погано під час перельоту з Томська до Москви. Борт екстрено посадили в Омську, де швидка забрала Навального у місцеву лікарню. Він вже був без свідомості. 

Пізніше, прес-секретар ФБК Кіра Ярмиш у Twitter повідомила про те, що Навальний знаходиться в реанімації, він в комі на штучному вентилюванні легенів. 

"Сьогодні вранці Навальний повертався до Москви з Томська. Під час польоту йому стало погано. Літак екстрено сів у Омську. У Олексія - токсичне отруєння. Ми припускаємо, що Олексія отруїли чимось, підмішаним у чай", - зазначила Ярмиш.
За її словами, це "було єдине, що він пив з ранку".

"Лікарі кажуть, що токсин швидше всмоктався через гарячу рідину. Зараз Олексій без свідомості", - уточнила вона.

Ярмиш додала, що Навального підключили до апарату штучної вентиляції легенів. "До лікарні на нашу вимогу викликали поліцію", - повідомила прес-секретар.

Заступник головного лікаря Омської лікарні підтвердив, що опозиціонер знаходиться в стабільно тяжкому стані, проте діагноз про отруєння підтверждувати відмовився, каже - лікують симптоматично. 

Між тим, прес-секретар ФБК Кіра Ярмиш, яка і зараз знаходиться в лікарні, розказала, що лікарі тягнуть з остаточними результатами аналізів на токсини. Окрім того, до головного лікаря лікарні вже завітало ФСБ. 

"В лікарні вже більше поліції, аніж лікарів. Вже приїхав слідчий комітет, кримінальний розшук, транспортна поліція. Якщо правоохоронні органи не розглядають версію про навмисне отруєння, чому так багато міліції?"

За даними Тайга.інфо, Навальний кілька днів перебував у регіонах Сибіру, він міг збирати матеріал для нового розслідування про депутатів від Єдиної Росії, а також зустрівся з волонтерами.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе