"Нафтогаз" почав підвищувати ціни на газ для населення

  • Ціна на газ
НАК «Нафтогаз України» підвищила вартість газу для населення на 10% - з 4,73 гривні до 5,24 гривні за кубічний метр.

Про це повідомляється на сайті компанії.

«Зростання цін обумовлено підвищенням вартості газу на європейських газових хабах, яке традиційно відбувається напередодні опалювального сезону. Разом з тим, цього року збільшення цін є відносно помірним, враховуючи великі запаси газу в українських підземних сховищах газу», - повідомили у пресслужбі компанії.

Крім того, у «Нафтогазі» нагадають, що при підключенні тарифу «Річний» користувачі можуть допомагає застрахуватися від зростання цін на газ в період високих цін (опалювальний сезон). Тому, всі охочі можуть зафіксувати ціну газу на 12 місяців і платити за блакитне паливо рівними частинами впродовж року.


«Перед переходом на тариф «Річний» для клієнта буде розрахований рекомендований річний об’єм  споживання газу  - або на основі історичних даних за останні 12 місяців, або на основі споживацького профілю (тільки газова плита; газова плита і бойлер; котел та/або газова плита, бойлер)», - йдеться у повідомленні.
 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе