Смітсонівський інститут визнав знищення скелетів гігантів

Інститут визнав, що знищив на початку 1900 років тисячі гігантських людських скелетів. Верховний суд США постановив оприлюднити Смітсонівському інституту засекречені документи, датовані початком 1900 років, які доводять, що організація брала участь у великому історичному приховуванні доказів, що показують, що гігантські людські останки в кількості десятків тисяч були знайдені по всій Америці, і знищені за наказом високопоставлених керівників для захисту панівної хронології еволюції людини, що існувала в той час.
 
Підозри, що виходили від Американського інституту альтернативної археології (AIAA) про те, що Смітсонівський інститут знищив тисячі гігантських останків людини, був прийнятий організацією в багнети, яка відповіла тим, що подала на AIAA в суд за наклеп і спробу зашкодити репутації 168-річної установи.
 
За словами представника AIAA Джеймса Чарворда, під час судового розгляду спливли нові деталі, коли ряд інсайдерів Смітсонівського інституту визнали існування документів, які, імовірно, доводять знищення десятків тисяч людських скелетів розміром від 6 до 12 футів висотою (1,8-3,65 м), існування яких традиційна археологія з різних причин не хоче визнавати.
 
Поворотним в справі стала демонстрація стегнової кістки людини довжиною 1,3 метра в якості доказу існування таких гігантських людських кісток. Цей доказ пробив дірку в захисті адвокатів інституту, оскільки кістка була вкрадена з цієї організації одним з високопоставлених кураторів в середині 1930-х, який зберігав її все своє життя і написав на смертному одрі письмове визнання про операції приховування Смітсонівського інституту.
 
«Жахливо, що таке роблять з людьми», пише він у своєму листі. «Ми приховуємо правду про предків людства, про гігантів, що населяли землю, про яких згадується в Біблії, а також інших стародавніх текстах».

Верховний суд США постановив опублікувати інституту засекречену інформацію про все, пов'язаному з «знищенням доказів, що відносяться до доєвропейської культури», а також елементів, «пов'язаних з людськими скелетами більшого, ніж зазвичай, розміру».
 
«Публікація цих документів допоможе археологам та історикам переглянути сучасні теорії про людської еволюції і допомогти нам більше зрозуміти доєвропейську культуру Америки і решти світу», говорить директор AIAA Ганс Гуттенберг.

 
Історичні хроніки XIX століття часто повідомляють про знахідки в різних куточках земної кулі скелетів людей аномально високого зросту.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок одразу двох ДТП потерпілих дітей госпіталізували до лікарні
    Детальніше...
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе