На Білоцерківщині судитимуть голову сільради за розтрату бюджетних коштів

  • На Білоцерківщині судитимуть голову сільради за розтрату бюджетних коштів
Голову однієї з сільських рад Білоцерківщини судитимуть за службове підроблення офіційних документів та розтрату бюджетних коштів. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київщини. 

Встановлено, що у квітні 2020 року голова сільської ради уклав договір з товариством на виконання робіт по ремонту освітлення вулиці в одному із сіл Білоцерківського району.

Зловживаючи своїм службовим становищем, достовірно знаючи, що товариство умови договору не виконало, голова сільради вніс неправдиві відомості до офіційних документів, на підставі яких, підряднику з місцевого бюджету сільської ради незаконно перерахували бюджетні кошти в сумі 50 тис грн.

Білоцерківська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт. У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читайте також: В Білій Церкві п'яний водій "Ланоса" влетів у стовп.
 




 


 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе