Трамп випустив передвиборчий банер для збору грошей на тлі зображень російської зброї та техніки


Передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа випустив банер для збору коштів із закликом підтримати американські війська. Проте на тлі банера зображені російські винищувачі МіГ-29 та автомати Калашникова в руках солдат.Про це повідомляє американське видання Politico.

Військові експерти зі США та Росії на банері побачили військовослужбовців, які тримають у руках російські автомати Калашникова, а на задньому фоні — три російські винищувачі.

П'єр Спрей, який проєктував літаки для військово-повітряних сил США, каже, що кут нахилу хвоста літака та відстань між двигунами характерні для МіГ-29.

Директор російського Центру аналізу стратегій і технологій Руслан Пухов виданню «Медуза» підтвердив, що це дійсно літаки МіГ-29, а солдати в руках тримають автомат російської розробки АК-74. 

Як з'ясувалося, фото було взяте з сервісу Shutterstock. Його там розмістив користувач з Андорри. Представники передвиборчого штабу Трампа не надали коментарів з цього приводу.  

3 листопада 2020 року відбудуться президентські вибори в США. Головними кандидатами є чинний президент Дональд Трамп і сенатор-демократ від штату Делавер Джозеф Байден.
Видання The Economist спрогнозувало, що перемогти з найбільшою ймовірністю може Джо Байден. Його перемога оцінюється у майже 91%, тоді як Трампа — 9%. За моделлю видання, Байден може перемогти у 25 штатах, а Трамп — у 20. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе