За минулу добу ще 28 жителів Білої Церкви занедужали на коронавірус

  • Коронавірус в Білій Церкві
Станом на ранок 2 жовтня COVID-19 підтвердили ще у 28 жителів Білої Церкви і 6-х жителів району (с. Фурси – 2, с. Коженики, Озерна, Томилівка, Чмирівка – по 1).

В Білоцерківській міській лікарні №3 знаходяться 121 хворий, з них 84 білоцерківця. У 83-х містян діагноз підтверджено лабораторно. 

За добу у відділення інфекційної лікарні поступило 8 хворих. На кисневій підтримці перебувають 44 пацієнти. Один хворий підключений до апарату ШВЛ.

За добу від COVID-19 одужали четверо жителів Білої Церкви. 

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 207 хворих. Під наглядом сімейних лікарів - 651 контактна особа.

За даними Київського обласного центру громадського здоров'я, загалом у Білій Церкві за весь час пандемії, на коронавірус захворіли 598 людей, в Білоцерківському районі – 170.  

Серед загальної кількості захворілих COVID-19 виявлено у 66 медичних працівників Білої Церкви. За останню добу коронавірус підтвердили у шістьох медпрацівників. 

Раніше повідомлялося, що 1 жовтня, в Україні оновили поділ на карантинні зони в залежності від епідеміологічної ситуації в регіонах. Біла Церква і Білоцерківський район знову потрапили у «жовту» зону. Відповідне рішення ухвалила Державна і регіональна комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе