Біла Церква може залишитися без опалення - НАК "Нафтогаз України"

  • Білоцерківтепломережа
Опалювальний сезон в Білій Церкві опинився під загрозою зриву через борги. 

Відразу 56 населених пунктів в Україні можуть залишитися без опалення цієї осені. Місцеві підприємства, які обслуговують сферу теплоенергетики все ще не погасили борги перед НАК "Нафтогаз України". Про це повідомили в прес-службі компанії.

Опалювальний сезон традиційно має стартувати 15 жовтня, або ж коли середньодобова температура впаде нижче восьми градусів тепла. Однак мешканці Білої Церкви можуть так і не дочекатися тепла, адже Білоцерківська ТЕЦ ПРАТ заборгувала перед Нафтогазом 100 551 466 грн. 

«Засновники теплоенергетичних компаній, а серед них найбільше місцевих органів самоврядування, повинні серйозно поставитися до проблеми величезних боргів виробників тепло-енергії. Через них в 56 населених пунктах опалювальний сезон просто не зможе стартувати вчасно», — сказано в повідомленні Нафтогазу.


Зокрема, окрім Білої Церкви, серед міст, які заборгували, виявилися Дніпро, Вінниця, Павлоград, Кривий Ріг, Краматорськ, Бердянськ, Ірпінь, Іллічівськ, Суми, Ромни, Чугуїв, Сміла, Черкаси, Чернівці та інші.

Разом з тим, відзначають в «Нафтогазі», за останні два тижні 12 підприємств змогли вирішити проблеми з критичними боргами. Завдяки цьому вдалося знизити або повністю зняти ризики зриву початку опалювального сезону в Києві, Одесі, Харкові, Миколаєві, Маріуполі, Біляївці, Калуші, Шепетівці та Каховці. 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе