В дендропарку Олександрія жінка намагалася покінчити життя самогубством

  • В дендропарку Олександрія жінка намагалася покінчити життя самогубством
У неділю, 25 жовтня в Білій Церкві в дендропарку Олександрія невідома жінка намагалася покінчити життя самогубством. 

Про це повідомляє патрульна поліція Київської області. 

"Недільний ранок у парку Олександрія виявився неприємним. Громадянка побачила, як невідома жінка стояла над водоспадом та намагалась вчинити спробу самогубства. Оскільки спроби її зупинити були безрезультатними, громадянка зателефонувала на лінію 102.
Поліцейські зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) швидко прибули на місце події та, відволікши її розмовою, відвели від водоспаду." - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування патрульні помітили, що на внутрішніх зонах передпліччя є численні свіжі порізи, які, зі слів жінки, вона власноруч собі завдала. Поліцейські відразу надали допомогу. Від шпиталізації жінка відмовилась, оскільки почувала себе добре.

Врахувавши все, що трапилось із жінкою, та той факт, що вона має ознаки алкогольного сп'яніння поліцейські вирішили доставити її додому.

"Дякуємо громадянам, які ставши свідком подібної ситуації не проходять повз, а допомагають! Нагадуємо, що у разі небезпечної ситуації ви не одні — щоб отримати допомогу, достатньо зателефонувати на лінію 102!" - зазначають у поліції.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе