У Білій Церкві збирають кошти на видавництво книги про загиблих воїнів АТО

  • У Білій Церкві збирають кошти на видавництво книги про загиблих воїнів АТО
  • У Білій Церкві збирають кошти на видавництво книги про загиблих воїнів АТО
  • У Білій Церкві збирають кошти на видавництво книги про загиблих воїнів АТО
Викладач Білоцерківського медичного фахового коледжу Світлана Віговська підготувала до друку книгу-реквієм "Небесна гвардія Білоцерківщини" в пам'ять про Героїв, які загинули під час російсько-української війни у 2014-2020 роках.

Літературним редактором і військовим консультантом книги став відомий український письменник, член національної спілки письменників України, заступник голови українського фонду культури, учасник війни в Афганістані, редактор військового вісника 72-ої ОМБр у 2016-2017 рр. Анатолій Іванович Гай.

У книзі 46 нарисів-реквіємів, 46 історій життя та героїчної загибелі воїнів, яких народила і виростила білоцерківська земля.

Книгу "Небесна гвардія Білоцерківщини" планують видати на Білоцерківській книжковій  фабриці тиражем у 300 екземплярів у повнокольоровому форматі. За  розрахунками виробничого відділу підприємства, один примірник книги на 640 сторінок буде коштувати 360 грн.

Тому творчий колектив книги просить допомогти зібрати кошти на видавництво книги.

"Шановні друзі, якщо хтось зможе  долучитися до збору  коштів, щоб  допомогти видати цю книгу буду всім дуже - дуже  вдячна! Це  буде наш спільний внесок у  збереження пам’яті про воїнів, які своїм життям і героїчною загибеллю  заслужили життя  вічне… Вони своєю святою кров’ю вписали свої  імена в  історію нашої багатостраждальної України!" - зазначає Світлана Віговська.

Картка для допомоги: Приватбанк № 4149439049763828 Хоменчук С. Ф.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе