У Білій Церкві затримали чоловіка, який через ревнощі вбив свого знайомого

До поліції звернулась жителька Білої Церкви, яка повідомила про те, що у квартирі виявила свого батька мертвим. Тіло померлого чоловіка направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

На місці події правоохоронці опитали можливих свідків й очевидців події, відпрацювали можливі версії скоєння злочину та швидко встановили перебіг подій.

Як з’ясувалось, того вечора компанія знайомих вживала спиртні напої у квартирі 50-річного чоловіка. Тоді між господарем квартири та гостем відбулась сварка на ґрунті ревнощів. Конфлікт переріс у бійку, під час якої зловмисник жорстоко побив потерпілого. Після цього чолов’яга втік з квартири та намагався сховатись, аби уникнути відповідальності.

Наразі зловмисника затримали. Ним виявився 28-річний уродженець Волинської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Оперативники Білоцерківського відділу поліції та Управління карного розшуку поліції Київщини затримали його у закинутій будівлі, де він переховувався.

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру  за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Раніше повідомлялося, що німецькі благодійники передали допомогу для лікарень Білої Церкви.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе