У Білій Церкві затримали викрадача авто, який вже сидів за аналогічний злочин

  • який вже сидів за аналогічний злочин
  • який вже сидів за аналогічний злочин
Поліцейські Білої Церкви затримали раніше судимого викрадача авто.

Як повідомляє прес-служба поліції Білоцерківщини, зловмисником виявився 37-річний житель Білоцерківщини, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де упродовж 5 років відбував покарання за вчинення крадіжок та незаконного заволодіння автівкою.

Затримали викрадача на залізничній станції Білої Церкви у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Так, уночі наряд реагування патрульної поліції зупинив автівку «ВАЗ» через порушення Правил дорожнього руху. Оскільки водій не мав документів на автомобіль, поліцейські склали відносно нього адміністративний протокол. Також вилучили транспортний засіб та помістили його на майданчик тимчасового тримання. Як з’ясувалось згодом – саме цю автівку було викрадено. Зранку до поліції звернувся житель села Михайлівка та повідомив про викрадення його авто «ВАЗ».

Серед ночі злодій зламав навісний замок та проник на подвір’я, де знаходилась автівка. Ключі були в салоні авто, тож саме цим і скористався зловмисник. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п‘яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: У Білій Церкві зловмисник напав на дитину в під'їзді.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе