"Білоцерківвода" планує підняти тарифи на воду

  • "Білоцерківвода" планує підняти тарифи на воду
З 2021 року в Білій Церкві відбудеться підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Відповідні розрахунки та заяву подало ТОВ «Білоцерківвода» на розгляд Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Як повідомляє прес-служба ТОВ «Білоцерківвода», на даний час у місті діють тарифи, що були затверджені Національною комісією від 17.09.2019 р. № 1968.
 
Підвищення тарифів пояснюють тим, що економічно обґрунтовані тарифи на 2020 рік так і не були встановлені, а, згідно чинного законодавства України, тарифи на комунальні послуги не повинні бути меншими за економічно обґрунтований рівень, змінами розміру витрат на забезпечення здійснення централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в порівнянні з врахованими в діючих тарифах за рахунок збільшення вартості електроенергії, реагентів, що використовуються при приготуванні питної води, розміру заробітної плати, податків, вартості послуг, що надають сторонні організації.

Нагадаємо, що на даний час у місті діють такі тарифи:

1. на централізоване водопостачання:

– споживачам, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 3,39 грн. за 1 куб. м (без ПДВ);

– споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 10,45 грн. за 1 куб. м (без ПДВ);

2. на централізоване водовідведення – 11,44 грн. за 1 куб. м (без ПДВ).


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе