На Білоцерківщині розшукали вандалів, які пошкодили майно кінотеатру

  • які пошкодили майно кінотеатру
  • які пошкодили майно кінотеатру
Днями, на Білоцерківщині, в місті Узин невідомі розгромили місцевий кінотеатр. Зловмисники насмітили у залі та пошкодили крісла.

Поліцейські Білоцерківщини, під час моніторингу соціальної мережі Фейсбук виявили відповідну публікацію 

Поліцейські Білоцерківщини оперативно встановили правопорушників, які пошкодили майно кінотеатру від адміністрації кінотеатру та розпочали перевірку.  Згодом, завдяки злагодженим діям поліцейських та співпраці з представниками кінотеатру, працівники поліції вийшли на слід вандалів. 

Зловмисниками виявились двоє хлопців, віком 23 та 24 років, один з яких місцевий, інший житель міста Сквира. Пояснили свій вчинок тим, що були напідпитку і вирішили у такий спосіб порозважатися. 

Поліцейські склали на хуліганів адміністративні протоколи за ст.173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення та винесли постанову за перебування в громадському місті у стані алкогольного сп'яніння за ст.178 КУпАП. Згодом в суді приймуть рішення стосовно призначення покарання правопорушникам.

Раніше повідомлялося, що на Білоцерківщині 17-річний хлопець намагався зарубати сокирою вітчима.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе