Київстар передав Білоцерківській міській лікарні №3 апарати ШВЛ та монітори пацієнта

  • "Київстар" передав Білоцерківській міській лікарні №3 2 апарати ШВЛ та 4 монітори пацієнта
Компанія "Київстар" передала Білоцерківській лікарні №3 два апарати штучної вентиляції легень Savina 300 Select та чотири монітори пацієнта Vista 120 від світового лідера з розробки та виробництва медичного обладнання – німецької компанії Drager, а також річний запас витратних матеріалів до них. Обладнання допоможе у лікуванні коронавірусних пацієнтів із ускладненнями.

Як повідомили редакції телеканалу "Крокус" у прес-службі оператора, окрім Білої Церкви допомогу також отримають лікарні Києва, Черкас, Чернівців, Київщини і Вінниччини та днями буде встановлене у реанімаційних відділеннях. 

«Великий бізнес не може залишатися осторонь таких викликів для суспільства, як коронавірус. Тому Київстар виділив 30 мільйонів гривень на закупівлю 10 апаратів штучної вентиляції легень, 20 моніторів пацієнта та майже 7 тисяч захисних  костюмів. Сподіваюсь, що невдовзі людство подолає пандемію, а це обладнання і надалі рятуватиме людські життя». - зазначив президент Київстар Олександр Комаров. 

Благодійну ініціативу було реалізовано за підтримки БФ «Твоя опора», який провів моніторинг медичних закладів, що приймають хворих на коронавірус, та звернувся до компанії із відповідним запитом на благодійну допомогу. У компанії "Київстар" зазначають, що фонд має надійну репутацію та проходить щорічний аудит діяльності (звітність можна переглянути на сайті фонду https://tvoya-opora.org/).

Крім благодійної допомоги у розмірі 30 млн грн, компанія Київстар також витратила ще близько 50 мільйонів гривень на підтримку суспільства та країни у боротьбі з COVID-19. Зокрема, аби підтримати медичних працівників, мобільний оператор нарахував їм бонуси на рахунок. За час карантину таку допомогу отримали близько 70 тисяч медиків, а на 3 літніх місяці їм було надано доступ до безлімітного інтернету. 

Читайте також: Коронавірус в Білій Церкві та районі: +41 хворий за добу, п'ятеро людей померли.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе