Instagram запустив нові функції для захисту підлітків: деталі

  • Instagram запустив нові функції для захисту підлітків: деталі

Соціальна мережа Instagram випустила оновлення для посилення захисту підлітків, повідомляють у компанії.

Дорослі не зможуть надсилати повідомлення особам, які не стежать за ними. Наприклад, коли дорослий намагатиметься надіслати повідомлення підлітку, який не слідкує за ним, він отримає сповіщення про те, що листування недоступне.

Функція працює на основі віку користувачів, який вони вказують під час реєстрації, і технології машинного навчання, що прогнозує вік.


Instagram почне давати підказки/застереження щодо безпеки для того, щоб діти були обережні в розмовах із дорослими, з якими вони вже спілкуються. Підліткам приходитимуть сповіщення, які повідомлятимуть про підозрілу поведінку їхніх дорослих співрозмовників. Наприклад, якщо людина надсилає велику кількість запитів на стеження або повідомлень людям до 18 років.


Оновлення будуть доступні в деяких країнах у березні 2021 року. Із часом новими функціями зможуть скористатися користувачі у всіх країнах.

Також Instagram починає вивчати способи ускладнення взаємодії підозрілих дорослих із підлітками. У компанії розглядають заборону таким користувачам бачити облікові записи підлітків у розділі «Запропоновані», перешкоджати їм у перегляді підліткового контенту в Reels або Explore та автоматично приховувати їхні коментарі до публікацій підлітків.

Читайте також: Болгарія планує почати літній туристичний сезон 1 травня.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе