В роботі WhatsApp, Instagram і Facebook стався збій

Користувачі месенджера WhatsApp і соціальних мереж Instagram і Facebook поскаржилися на збій в роботі, повідомляє сервіс Downdetector.

Скарги на роботу WhatsApp почали надходити близько 20:00, на піку їх було 2070, більшість (97%) стосувалися підключення до сервера.

Повідомлення про неполадки в роботі Instagram почали з'являтися приблизно в той же час, на піку їх набралося 8408, 56% стосувалися проблем із завантаженням, 25% - зі входом, 17% - роботи сайту.

Користувачі Facebook поскаржилися на проблеми з роботою сайту (87%) і входом (12%). Всього надійшло понад 260 скарг. Також неможливо завантажити відео. 

Варто зазначити, що хоча користувачі і звітують про проблеми з сервісами Facebook, найбільши скарг надходить саме на роботу соцмережі. Чому саме виникли проблеми з доступом до сервісів Facebook наразі невідомо. Немає також інформації про те, коли звична робота сайтів та додатків буде відновлена. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе