Зінченко став наймолодшим капітаном української збірної в офіційних іграх

  • Зінченко став наймолодшим капітаном української збірної в офіційних іграх
Півзахисник Олександр Зінченко прийняв участь в матчі кваліфікації ЧС-2022 з Францією (1:1). Грав футболіст «Сіті» з капітанською пов'язкою.

Таким чином, у віці 24 років і 98 днів Зінченко став наймолодшим капітаном в історії збірної України в офіційних іграх, інформує “ВсеПроСпорт”. Він обійшов Анатолія Тимощука, який став капітаном національної команди в 2004 році, коли йому було 25 років.

31 березня пройшов третій матч збірної України. Капітан збірної України Олександр Зінченко висловився з приводу березневого циклу матчів в рамках відбору до ЧС-2022.

«Один з найскладніших циклів матчів збірних пройшов. Ми, футболісти збірної України, приймаємо відповідальність за результат. І хочемо тільки подякувати всім за підтримку, критику і небайдужість. Це все надихає нас рухатися далі і боротися до кінця.

Ми ніколи не зможемо пообіцяти вам, що поразок і невдач більше не буде. Але можемо сказати точно: ми ніколи не опустимо руки і ніколи не будемо байдужими до виступів за нашу країну», - написав Зінченко у себе в Instagram.

Нагадаємо, що збірна України всі три матчі проти Франції, Фінляндії та Казахстану зіграла внічию 1:1.

Читайте також: Білоцерківські борці здобули чотири медалі на чемпіонаті України з греко-римської боротьби.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе