У Білій Церкві врятували літню жінку, яка хотіла стрибнути з мосту

  • яка хотіла пригнути з моста
Білоцерківські патрульні врятували жінку, яка хотіла покінчити з життям, стрибнувши з мосту.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви, подія сталася вчора, 4 квітня, близько 23:00. На вулиці В'ячеслава Чорновола жінка намагалася стрибнути з мосту в воду. Очевидці повідомляли в поліцію, що від першої спроби скоїти непоправне вони зупинили жінку. Однак, вона знову намагається скоїти самогубство.

Швидко прибувши за вказаною адресою, охоронці порядку виявили 70-річну жінку, яка стояла на мосту.

"Патрульним вдалось відволікти її увагу та розпочати діалог. В момент, коли вдалось підійти максимально близько, інспектори схопили жінку та перемістили її в безпечне місце. В цей час на місце події вже прибули медики, яких викликали поліцейські. Проте, від допомоги лікарів та шпиталізації громадянка відмовилась. Отож, патрульні доставили жінку за адресою проживання та передали її чоловікові, який розповів, що його дружина страждає на психічні розлади та проходила лікування в психоневрологічному медичному закладі. Наразі її життю та здоров'ю нічого не загрожує. Ми дякуємо правосвідомим та небайдужим громадянам, які вчора допомогли врятувати ще одне життя!" - розповіли у поліції.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе