У Білій Церкві міські чиновники не можуть прикрити наливайки

  • У Білій Церкві міські чиновники не можуть закрити наливайки
У Білій Церкві, незважаючи на прийняті депутатами рішення, досі не можуть закрити місцеві наливайки, які перетворили жжиття місцевих мешканців на страшний сон. 

Лідером таких наливайок є кафетерій "Граф", розташований на массиві Леваневського. Демонтувати дану споруду мали вже кілька разів, однак вона досі стоїть і працює, попри рішення депутатів. 

Сергій Сириця, депутат Білоцерківської міськради від фракції "Біла Церква Разом", під час сесії піднімав дане питання: 

"Дійсно, за моєї пропозиції було дано протокольне доручення міського голови, щодо не тільки демонтажу, а і водо- та електровідключення. Але на сьогоднішній день є така інформація, що чомусь жодного доручення не було виконано. Я не знаю, чи це чиновники ігнорують доручення сесії міського голови, чи це сам голова якось пов’язаний з цим питанням. Я не можу це зроміти... Але я спостерігаю, що дані рішення не виконуються."

На масиві Леваневського також є кілька наливайок: в районі приватного будинку культури Росава та за кількасот метрів далі - біля церкви "Нове покоління". Ці наливайки ніби на паперах зачинені, на одну з них навіть є рішення виконкому про демонтаж, однак вона на місці, інші працюють. 

Однак, на одну з алкоточок, схоже, взялися всерйоз. Мешканець будинку з алкомаркетом "Червона та біленька" розповів, що вони зверталися і в міську раду, і в поліцію для вирішення цього питання. Нещодавно пану Ігору надійшла пропозиція від начальника управління житлового господарства Руслана Микийчука, мовляв, зберіть підписи та алкомаркет "Червона та біленька" закриємо на завжди. Але за інсайдерською інформацією, в рієлторських колах вже знають про долю цього приміщення: воно вже здається в оренду.

Як показує практика, побороти алкоточку в Білій Церкві все ж можливо, однак треба запастись терпінням та приготуватись на численної переписки з чиновниками та підключати медіа. 

Більше у нашому сюжеті: 


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе