Потужні автомобілі, драйв і швидкість: У Білій Церкві відбудуться змагання з драгрейсингу

  • У Білій Церкві відбудться змагання з драгрейсингу
У Білій Церкві планують провести етап Чемпіонату Спілки Клубів «Української драгрейсінг федерації» UDRF, третій та четвертий етапи Чемпіонату України з мото драгрейсінгу, етап Чемпіонату Ліги розвитку дрегрейсингу DDL та виставку спортивних автомобілів.

Відповідний проєкт рішення було опубліковано на офіційному сайті Білоцерківської міськради. 

Змагання заплановані на 23-25 липня. Проходитимуть вони на аеродромі в мікрорайоні "Гайок".  Виставка спортивних автомобілів має відбутися 23 липня на Торговій площі.

Драгрейсинг – це гоночне змагання на надпотужних автомобілях та мотоциклах по прямій трасі. Спортивні боліди, що використовуються у такому спорті можуть досягати понад чотирьох тисяч кінських сил.  

По суті дрегрейсінг, є перегонами на прискорення, що проводиться на прямій трасі. Особливу популярність перегони цього типу здобули в США, де вони проводяться вже більш як півстоліття. Найпоширенішими дисциплінами є перегони автомобілів і мотоциклів із поршневими двигунами. Однак існують змагання для реактивних автомобілів і мотоциклів, електромобілів, скутерів, велосипедів і навіть тракторів і газонокосарок.

Це видовище варто побачити, ці звуки треба почути, ці емоції необхідно пережити, запевняють організатори - Вінницька федерація драгрейсінгу та дріфту.

Читайте також: Вирватись з міста: 9 унікальних місць для відпочинку на Київщині, про які ви не чули.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе