У Білій Церкві патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з даху будівлі (ВІДЕО)

Білоцерківські патрульні врятували чоловіка за крок від самогубства.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви, інцидент стався позавчора близько 16:00. На планшет поліцейських надійшло повідомлення про те, що на краю бетонної будівлі лежить невідома особа, нікого не підпускає до себе.

Приїхавши за вказаною адресою, охоронці порядку виявили чоловіка, який сидів на краю бетонної плити, опустивши ноги до низу.

Патрульні спробували налагодити комунікацію з чоловіком та розпитати, чому він так себе поводить. Спочатку на контакт він не йшов. Трохи згодом останній все ж зізнався, що не хоче жити через негаразди на роботі та в особистому житті. Він погрожував інспекторам, що стрибне з даху, якщо вони не залишать його. 

"Поки поліцейський Богдан Овчарук розмовляв із чоловіком та запевнив його, що охоронці порядку їдуть з місця події, його колега зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) Євгеній Папук тихо та непомітно підійшов до чоловіка ззаду та різко схопив його за руки. На допомогу відразу підбіг його напарник Артем Кубенко та разом вони перетягнули громадянина у безпечне місце." - розповіли у поліції.

 
Читайте також: Білоцерківські правоохоронці вилучили у нетверезого жителя району гранати.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе