У Білій Церкві продовжать реконструкцію стадіону школи-інтернату

  • У Білій Церкві продовжать реконструкцію стадіону школи-інтернату
У Білій Церкві відновлять реконструкцію стадіону, який знаходиться на території спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Роботи на об'єкті проходитимуть у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це розповів очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Разом із командою працюємо над тим, щоб розвиток Київщини був комплексним і збалансованим. Паралельно з медичною, освітньою та дорожньою сферами не менш активно модернізуємо і спортивну. Важливу увагу приділяємо об'єктам, які розташовуються на базі шкіл. Стадіон у Білій Церкві – один із таких. Загальна вартість реконструкції складає майже 9,3 млн грн. Проєкт повністю реалізується за кошти обласного бюджету», – прокоментував Василь Володін.

 Загалом із початку робіт на об'єкті підрядники влаштували нове покриття поля та його огородження, виконали асфальтні підготовчі роботи під бігові доріжки та встановили трибуни. Реалізацію проєкту буде продовжено та завершено.

Раніше повідомлялося, що в Білоцерківській школі відкрили ресурсну кімнату для дітей з особливими потребами.



 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе