Укрзалізниця передасть в довгострокову оренду торгові площі вокзалу у Білій Церкві

  • Укрзалізниця передасть в довгострокову оренду торгові площі вокзалу у Білій Церкві
Укрзалізниця планує передати в довгострокову оренду 41,5 тис. кв.м торгових площ двадцяти чотирьох вокзалів через систему Prozorro.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Згідно з повідомленням, Укрзалізниця починає передачу в довгострокову оренду торговельних площ залізничних вокзалів. Упродовж літа компанія планує передати в оренду понад 41,5 тис. кв. м площ 24 вокзалів через систему Prozorro. 

За словами голови правління Укрзалізниці Івана Юрика. від передачі в оренду цих площ Укрзалізниця планує отримувати щонайменше 8,4 млн грн на місяць, а на рік - понад 100 млн грн.

"Більшість цих площ нам вже роками не приносили прибутків. Дотепер максимальний обсяг орендних площ по всіх вокзалах сукупно складав трохи більш як 9,5 тис. кв. м. Ми змінюємо цю ситуацію, адже відведені для торгівлі зони мають приносити доходи компанії, а не збитки на їх утримання. Проте в довгостроковій перспективі - підготувати одинадцять вокзалів до концесії", - цитує пресслужба слова Юрика.

За його словами, передача в оренду комерційних об'єктів вокзалів на строк від трьох років дозволить залучити надійних орендарів, а пасажири зможуть отримувати максимально якісні послуги.

У пресслужбі зазначили, що Укрзалізниця провела повну інвентаризацію та заміри всіх площ комерційних приміщень вокзалів та привела до ладу всі приміщення, які можуть бути віддані орендарям.

Так, за інформацією компанії, до кінця літа Укрзалізниця планує передати в оренду комерційні площі наступних вокзалів: Козятин, Запоріжжя-1, Дніпро-Головний, Хмельницький, Суми, Біла Церква, Полтава, Тернопіль, Рівне, Фастів, Вінниця, ім.Тараса Шевченка, Чоп, Ужгород, Чернівці, Коломия, Івано-Франківськ, Одеса-Головна, Миколаїв, Львів, Жмеринка, Херсон, Київ-Пасажирський та Харків. 

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві будинкам, які не обрали управителів – їх призначить міська рада.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе