У Білій Церкві до 20:00 продовжили роботу центру масової вакцинації від covid-19

У Білій Церкві роботу центру масової вакцинації продовжили до 20:00. Завдяки цьому більша кількість жителів міста зможе отримати щеплення від коронавірусу.

Як працюють центри, сьогодні, 12 червня, проінспектував очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

“Охочих багато. Станом на зараз у Броварах і Білій Церкві вакцинувалось більше тисячі людей. Прийняли рішення продовжити функціонування центрів до 20:00. За таким графіком вони працюватимуть і завтра. Сподіваюсь, що таким чином більшість жителів зможуть вакцинуватися”, – прокоментував Василь Володін.

Він також анонсував, що на наступних вихідних у регіоні планують відкриття нових центрів масової вакцинації. Де саме – визначать після аналізу результатів вакцинальної кампанії на території області.

Нагадаємо: сьогодні на у Білій Церкві у приміщенні Дитячо-юнацької спортивної школи №1 по вул. Героїв Небесної Сотні, 46а відкрили центр масової вакцинації. Пацієнтам, які хочуть отримати щеплення, обов’язково потрібно мати з собою паспорт або ID-картку, ідентифікаційний код і за наявності декларацію з сімейним лікарем. 

Читайте також: Укрзалізниця передасть в довгострокову оренду торгові площі вокзалу у Білій Церкві.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе