Де у Білій Церкві облаштують центр масової вакцинації від COVID-19

  • У Білій Церкві не буде облаштовано центр масової вакцинації від COVID-19
У Білій Церкві облаштують, анонсований МОЗ, центр масової вакцинації від COVID-19.

Як повідомила, під час засідання, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації спричиненої коронавірусом Ніна Головенко, центри массової вакцинації створюються лише у містах-мільйонниках:

"Наразі ми можемо керуватися тільки тими чинними документами, які є затверджені на рівні Міністерства охорони здоров'я, на рівні Кабінета міністрів України і керуючись положенням про "Штаб з надзвичанйих ситуацій". Такі центри вакцинації можуть бути створені на рівні міст-мільйонників. Біла Церква, яка має більше 200 тисяч населення не підпадає під дію цього документу." - сказала Ніна Головенко.

Нагадаємо, днями, очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін анонсував відкриття центрів массової вакцинації від covid-19 у Білій Церкві та Броварах. 

Однак, у суботу отримати щеплення від коронавірусу можна буде у приміщенні Дитячо-юнацької спортивної школи №1 по вул. Героїв Небесної Сотні, 46а.

Також зробити щеплення наразі можна у двох центрах медико-санітарної допомоги №1 та №2. 

Усі громадяни, які бажають вакцинуватися мають записатися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт «Дія» або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я. Вакцинують як тих, кого попередньо запросили на щеплення телефонним дзвінком чи повідомленням. Пріоритет надається літнім людям.

Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua. 







Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе