Через скаженого кота кілька сіл на Білоцерківщині закрили на карантин

  • Через скаженого кота кілька сіл на Білоцерківщині закрили на карантин
На Білоцерківщині в селі Яблунівка на вул. Піщаній підтвердили сказ у безпритульного кота.

Як повідомляє пресслужба Білоцерківської РДА, безпритульну тварину місцеві жителька прийняла в утримання та для проведення лікування. При чому кіт наніс неодноразово покуси і загинув 9 червня. Після проведення досліжень, 10 червня було встановлено діагноз на сказ м’ясоїдних. 

У зв'язку з цим, управління Держпродспоживслужби наклало карантинні обмеження на територію с. Глибочка, с. Пилипча, с. Городище, с. Бакали, с. Мала Вільшанка, с. Сорокотяги, с. Мала Сквирка, с. Фесюри, с. Фастівка, с. Коржівка, с. Щербаки, а також територію мисливських угідь Білоцерківської районної громадської організації «Мисливці та Рибалки» та ТОВ «Зелений Гай» в межах визначеної зони.

Місцевих жителів у Держпродспоживслужбі закликають не відмовлятися від проведення безкоштовних щеплень своїх домашніх тварин проти сказу, які щорічно проводяться спеціалістами міської державної лікарні ветеринарної медицини.
 
"У разі виявлення тварин з підозрілою та не характерною поведінкою, прохання негайно повідомляти Білоцерківську міську державну лікарню ветеринарної медицини (адреса: м. Біла Церква, вул.Товарна, 27, тел. (04563) 6-10-23, 6-52-05). Не нехтуйте свої здоров’ям! Вбережіть себе і своїх домашніх улюбленців від сказу!" - закликали в Білоцерківському відділі Держпродспоживслужби.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе