Врятували дивом: У Білій Церкві поліцейські врятували вагітну самогубцю в момент стрибка

У Білій Церкві поліцейським вдалося врятувати вагітну, яка намагалася покінчити життя самогубством. Жінка стояла на балконі, маючи намір стрибнути, але патрульні не дали їй це зробити.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви, інцидент трапився вчора, 23 червня, близько 13:00 на вулиці Молодіжна. Про те, що жінці загрожує небезпека, поліцейським повідомили "небайдужі громадяни" - з вікна багатоповерхівки лунали крики про допомогу.

"Швидко прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили вагітну жінку, яка мала намір покінчити з життям. Правоохоронці спробували налагодити комунікацію з громадянкою, однак, побачивши лікарів, остання побігла до балкону", - йдеться в повідомленні.

Патрульні швидко побігли за жінкою і схопили її буквально в момент стрибка. 

Медики, які прибули на місце події, повідомили, що у жінки передпологова депресія.  Поліцейські разом із медиками транспортували жінку до автомобіля швидкої допомоги. 

"Наразі життю та здоров'ю матері та дитини нічого не загрожує." - додали у поліції.



Читайте також: У Білій Церкві згоріли "Lanos" і "Citroen".

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе