Коронавірус у Білій Церкві та районі: епідситуація станом на 20 липня

  • Коронавірус у Білій Церкві та районі: епідситуація станом на 20 липня
Станом на ранок 20 липня в Білоцерківських міських лікарнях знаходиться 12 хворих на коронавірус, з них - 5 білоцерківців. 

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради. 

За останню добу захворювання на коронавірус виявили у 2 жителів Білоцерківщини - 1 мешканця Білої Церкви, та 1 - м. Сквира.

На кисневій підтримці перебувають 6 осіб. За добу до відділень поступили 4 хворих. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходиться 3 хворих.
 
Крім того, у місті триває кампанія з вакцинації від коронавірусу. За останню добу вакцинами компаній Sinovac, AstraZeneca та Pfizer щеплення отримали:

  • І дозою - 98 осіб;
  • ІІ дозою - 106 осіб.

Загалом, з початку кампанії вже вакцинувалися 16 432 жителя Білоцерківської громади, з них 10 820 отримали 2 дози вакцини.

Як повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, з 21 липня розпочинається п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу. Усі дорослі від 18 років, які не потрапили у пріоритетні групи та не вакцинувалися на попередніх етапах, зможуть отримати щеплення.

За його словами, вакцинуватися можна у найближчому пункті щеплення, пункті масового вакцинування. Також може вакцинувати мобільна бригада, якщо ви записані на щеплення як організований колектив. 

У Білій Церкві наразі працюють 4 центри вакцинації.

Читайте також: На вихідних у Білій Церкві продовжать рух автобусів до зупинки Аеродром.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе