У 7 людей, які отруїлися в білоцерківському кафе, виявили сальмонельоз

31 липня в Білій Церкві зареєстрували спалах сальмонельозу. 7 людей пов'язують своє захворювання з вживанням готових страв у в одному із закладів громадського харчування міста.

Про це повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби в Київській області.

Під час розслідування причин спалаху та проведення інспекції закладу фахівці Держпродспоживслужби виявили низку порушень. Зокрема, у закладі громадського харчування:

- не забезпечені належні санітарно-гігієнічні умови для зберігання харчових продуктів та виготовлення готових страв виявлена продукція з вичерпаним терміном реалізації;
- до роботи допускають персонал без проходження медичного огляду та бактеріологічного обстеження.  

Робота кафе, в якому отруїлися відвідувачі тимчасово призупинена до усунення виявлених порушень. Було відсторонено від роботи 5 людей з числа персоналу закладу, які працювали без проходження медичного огляду. Вилучено з обігу та передано на утилізацію непридатну до споживання продукцію.  

Керівнику закладу надано Припис про усунення порушень  вимог законодавства та складено Протокол про адміністративне правопорушення.

Одна з потерпілих на своїй сторінці у facebook розповіла, що отруїлася в місцевому кафе "Дача".


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе