На Білоцерківщині літнє подружжя віддало шахрайкам 240 тисяч гривень за «зняття порчі»

240 тисяч гривень за "зняття порчі" - саме таку суму віддало літнє подружжя із Рокитного двом шахрайкам ромської народності, повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

"Прикро констатувати, з якою легкістю деякі громадяни віддають аферистам і крадіям свої статки. Схема, за якою працював цей злочинний дует, банальна. Спочатку 50-річна та 41-річна псевдоцілительки розповідали потерпілим страхітливі байки про загибель рідних, потім робили безглузді ритуали вдаваного порятунку з рушниками, вогнем і…звичайно, готівкою. В результаті таких маніпуляцій злодійки забрали у пенсіонерів всі заощадження. Поліція Київщини оперативно встановила шахраїв (благо, про цей факт потерпілі повідомили поліцію, хоч і через дві години) і затримала злочинний дует. " - написав Нєбитов. 

Викрили аферистів разом із викраденими грошима. 

"Втім, на жаль, це далеко не перший випадок сліпої довіри наших громадян до незнайомців.  Давайте вже всі разом підвищувати свідомість і відповідальність за власну безпеку і добробут, а то з такою «щедрістю» ніяких оперативників не вистачить!" - додав очільник поліції Київщини.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе