У Білій Церкві відзначили День Прапора та День Незалежності України

У Білій Церкві відзначили День Державного Прапора та 30-у річницю Незалежності України. 

23 серпня на площі перед будівлею Білоцерківської міської ради провели урочисту церемонію підняття синьо-жовтого стягу. Державний Прапор України підняли міський голова Геннадій Дикий та Почесні білоцерківці: спортсмен та учасник Олімпійських ігор Іван Лосєв, заслужений працівник культури України Леся Крижешевська,  учень 11 класу ЗОШ №6, переможець та призер мовно-літературного конкурсу ім. Петра Яцика - Дмитро Кравець та Народний Герой України, учасник АТО, головний сержант 72-ї ОМБр Володимир Русецький. 

Нагрудний знак «Відзнака міського голови» за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 30 річниці Дня Незалежності України отримав Ростислав Морозюк - поліцейський взводу «2, роти №1 батальйону патрульної поліції. 

24 серпня святкування Дня Незалежності України розпочалося з покладання квітів до погруддя Т. Г. Шевченка.

Після мітингу відбулася хода до Стели Героїв Небесної Сотні, де священнослужителі провели молебень за Україну, її героїв та українців. Білоцерківці хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які віддали життя за нашу гідність і незалежність. 

Святковий концерт, майстер-класи, ярмарок, розважальні локації та фуд-корти цього року розмістили на Торговій площі. На головній сцені виступили творчі колективи міста, Національна заслужена капела бандуристів України ім. Майбороди, Національний академічний духовий оркестр України, артисти театру ім. Саксаганського, Гурт Нумер 482.

  

Читайте також: На білоцерківців чекає чергове відключення світла (АДРЕСИ).

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе