40-річний білоцерківець підробив документи і намагався продати чужу квартиру

  • 40-річний білоцерківець підробив документи і намагався продати чужу квартиру
  • 40-річний білоцерківець підробив документи і намагався продати чужу квартиру
Житель Білої Церкви підробив документи на квартиру та намагався її продати.

Затримали чоловіка, який незаконно заволодів квартирою та намагався її продати, Київські оперативники.

Як розповіли у пресслужбі поліції Києва,  зловмисник підробив договір дарування покійної власниці квартири, оціночна вартість якої на момент угоди становила 65 000 доларів США. 

"Ми затримали правопорушника на місці злочину, коли він в офісі приватного нотаріуса намагався продати житло. Під час невідкладного обшуку правоохоронці вилучили договір купівлі-продажу, технічний паспорт на квартиру, оцінку вартості житла, ключі від нього та два мобільних телефони. Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - 40-річний уродженець міста Біла Церква." - розповіли у поліції. 

За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 190 – шахрайство, ст. 15 – замах на кримінальне правопорушення, ч. 3 ст. 209 – легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом, ч. 4 ст. 358 – підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів Кримінального кодексу України. 

«Наразі слідчі за процесуального погодження Шевченківської окружної прокуратури готують зловмиснику повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додалиу поліції.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе