Зухвалий напад на чоловіка Білоцерківщині: Зламали ніс, побили битою

Нападники вимагали гроші у 30-річного жителя м. Узин.

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського районного відділу поліції, вночі до правоохоронців зателефонував сам потерпілий чоловік, який повідомив про напад. 

Прибувши на місце події, подіцейські встановили, що троє молодиків вночі увійшли до квартири 30-річного чоловіка та почали вимагати у нього гроші. В подальшому зловмисники по черзі били чоловіка дерев'яною битою по голові, а згодом руками та ногами в різні частини тіла.

Після того, як нападники зрозуміли, що крім 1200 грн, які вони отримали, грошей у хлопця більше немає, забрали у нього мобільний телефон, ключі від автомобіля і квартири та зникли з місця злочину.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів і за "гарячим слідом» розшукали розбійників. Двоє з них – 19-ти та 23-річний молодики - жителі села Острійки, та 23-річний мешканець Білої Церкви.

"Згодом поліцейські виявили та вилучили всі викрадені речі, дерев'яну биту та пістолет "Stalker". На місці працювали криміналісти. Автомобіль "Skoda", на якому пересувались зловмисники, поміщений на майданчик тимчасового тримання. Потерпілого прооперували і на даний час він перебуває в лікарні з численними травмами голови, переломом носа та забоями тіла. Його стан стабільний." - зазначили у поліції. 

Що загрожує нападникам

Трьох зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Білоцерківського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Згодом за погодженням з Білоцерківською окружною прокуратурою фігурантам повідомили про підозру у скоєному. Нападникам загрожує ув'язнення на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Трьом розбійникам у суді обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Читайте також: 40-річний білоцерківець підробив документи і намагався продати чужу квартиру.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе