Білоцерківський атлет Назар Коваленко переміг на міжнародному турнірі у Франції

Білоцерківський спортсмен Назар Коваленко, якого через недостатню кількість допінг-проб не допустили до Олімпіади в Токіо, переміг на міжнародному турнірі зі спортивної ходьби у Франції.

На своїй сторінці у соцмережі про перемогу на міжнародному турнірі повідомив сам спортсмен. 

Він також опублікував фото із часом та пройденою дистанцією. Йдеться про 20 кілометрів, які він здолав за 1 годину 24 хвилини.  

"Чудові змагання і неймовірні емоції. Перемога в міжнародному турнірі з спортивної ходьби. Я це люблю. Всім дякую за підтримку", - написав спортсмен. 

Нагадаємо, що наприкінці липня стало відомо, що трьох українських легкоатлетів – Михайла Гаврилюка, Назара Коваленка та Наталю Пироженко-Чорномаз – відсторонили від Олімпіади у Токіо.

У Федерації легкої атлетики пояснили, що у відбірковий період перед головними офіційними міжнародними турнірами сезону кожен легкоатлет повинен здати відповідну кількість змагальних та позазмагальних допінг-проб. За словами Назара Коваленка, він не встиг здати поза змаганнями пробу в 63-денний період, а здав за більш короткий термін, саме тому Athletic Integrity Unit прийняла рішення не допустити його до старту у Токіо . 

Читайте також: Білоцерківські волейболістки стали чемпіонками перших Всесвітніх учнівських спортивних ігор U15.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе