Юна білоцерківська художниця представила Білу Церкву на виставці «Барви світу Туреччина – Аланія»

13-річна Ільза Самченко представляла Білу Церкву на виставці «Барви світу Туреччина – Аланія», яка проходила в Будинку художника в місті Києві. 

Організована виставка громадською організацією «Барви життя» за підтримки посольства Туреччини в Україні та адміністрації міста Аланія (Туреччина).

На початку виставки художників привітав посол Турецької Республіки в Україні Ягмур Гюльдере, а також представники міста Аланія.

Вернісаж організовується вже втретє і спрямований на обмін культурним досвідом та популяризацію українських митців та самої країни у світі.

Юна художниця представила на виставці картину на турецькі мотиви під називою "Аланія".  

«Для дитини важливо, щоб поруч були люблячі рідні, які можуть розпізнати ту іскорку таланту, якою наділив Бог, і підтримати. Свою творчість я розпочала з раннього віку, дивуючи близьких своїм особливим світобаченням. А потім вирішила розвиватися, займаючись у художній студії м. Біла Церква «ART MAGIC studio». У творчості я різностороння: пишу акрилом та аквареллю, захоплююся малюванням по тканині. Коли я бачу людей, одягнених у луки з моїми принтами, моє серце посміхається. Полюбляю писати живі жанри – пейзажі, квіти, які сповнені подиху природи.» - розповідає про себе Ільза Самченко. 

Виставка чекає глядачів у Київському Будинку художника (кругла зала, 3 поверх) з 17 по 25 вересня. Автори найкращих трьох робіт будуть нагородженні відпочинком в Аланії. 

Ознайомитись з творчістю дівчинки можна в інстаграм.

Читайте також: Білоцерківський атлет Назар Коваленко переміг на міжнародному турнірі у Франції.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе