ТОП-8 ідей куди піти у Білій Церкві на цих вихідних

Останні дні вересня обіцяють бути цікавими і насиченими. 

Вихідні вже не за горами, тому саме час планувати свій відпочинок. У найближчі два дні в Білій Церкві відбудеться чимало заходів, серед яких можна обрати щось цікаве. 

Концерт гурту "Табула Раса"



24 вересня о 20.00 у скляному залі ресторану Театр Палас виступатиме гурт «Табула Раса». Концерт проходитиме повним складом з повноцінною рок-програмою у форматі повного звуку. 

Де: Ресторан Театр Палас
Коли: 24.09 20:00

Усі хіти за 25 років: концерт "Руки Вверх"


26 вересня у палаці культури "Росава" відбудеться концерт "Всі хіти Руки Вверх". Пісні виконуватиме вокаліст, який має дозвіл на перебування в Україні та виконання пісень популярного гурту. Нагадаємо, Сергію Жукову та його брату Михайлу заборонений в'їзд в Україну.

Шоу виповнюється музикантами наживо без використання фонограми. Концертна програма тривалістю понад півтори години складається виключно з хітів за 25 років. 

Подія проходить згідно з усіма санітарно-епідеміологічними нормами.

Де: ПК "Росава"
Коли: 26 вересня, 19:00

ФІНАЛ ПЕРШОЇ ЛІГИ ЗІ СТРОНГМЕНУ


Федерація стронгмену Україна запрошує білоцерківців та готсей місті на унікальну подію - 25 вересня. Вісім найсильніших чоловіків з усієї України зберуться на стадіоні «Трудові резерви» для того, щоб позмагатись у заключному змаганні сезону - 2021. 

Атлетам необхідно буде виконати 6 вправ: Естафета: айсланд крос 120 кг на 20 м +йок 370 кг 20 м; дамбл (75 кг)+Аксель (110 кг)+Лог ліфт (130 кг) Дамбл (85 кг)+Аксель (130 кг)+Лог ліфт (140 кг); прогулянка фермера (150 кг) на 20 метрів; таєрфліп (5 обертів) + качка 180 кг на 20 м; лоадінг (Куля 90 кг на 170 см + мішок 100 кг на 170 см + колесо 95 кг на 150 см + куля 120 кг на 140 см); тяга платформи (350 кг).

Білоцерківець Олександр Білоконь спробує встановити рекорд України з перетягування  вантажівок.

Де: стадіон «Трудові резерви».
Коли: 25 вересня, о 14:00.
Вистави в театрі ім. Саксаганського


Для тих, хто обожнює театральне мистецтво, пропонуємо на цих вихідних подивитися виставу у театрі ім. Саксаганського. У неділю покажуть виставу І. Нечуй-Левицького "Кайдашева сім'я". 

Класика завжди залишається цікавою для глядача, адже піднімає питання, актуальні у всі часи. Вистава «Кайдашева сім'я» за повістю І. Нечуя-Левицького у постановці В. Стасенка поєднала в собі неповторний колорит відомого твору і новаторський підхід до створення сценічного дійства. Глибина проблематики – бездуховність, неповага людей один до одного, гріховність суспільства – розкривається легко і невимушено, в гумористичній формі, на фоні яскравих декорацій в оригінальному стилі та в супроводі живої музики у виконанні оркестру театру. Все це – неординарне авторське бачення, яскраві декорації і костюми, музичний супровід, талановита гра акторів – створюють феєричне народне шоу, яке не залишає глядачів байдужими і викликає цілий вир емоцій.

Режисер-постановник – В'ячеслав Стасенко

Де: Театр ім. П.К. Саксаганського
Коли: 26 вересня, 18:00

Вечір живого саксафону

У суботу, в ресторані "Театр палас" відбудеться вечір "живого саксафону".  Приємна атмосфера тепла і затишку, під мелодійне звучання саксофона подарують позитивні емоції, незабутні враження і зроблять вечір незабутнім.

Де: Ресторан "Театр Палас"
Коли: 25 вересня, 20:00

29-й музичний фестиваль "Золота осінь 2021"

У суботу та неділю двері Будинку органної та камерної музики відчиняться для усіх, хто у захваті від звуків органу та цінителів камерної музики.

Білоцерківці та гості міста зможуть насолодитися грою музикантів у рамках 29-го Міжнародного фестивалю «ЗОЛОТА ОСІНЬ 2021». Зокрема у суботу відбудеться концерт органної музики "Осіння фантазія", виконавець Петро Сухоцький (орган м.Луцьк). У неділю відбудеться концерт Національної заслуженої капели бандуристів України ім. Георгія Майбороди. 

Кожен концерт - це неповторна зустріч з мистецтвом, яка не залишить нікого байдужим.

Де: Будинок органної та камерної музики 
Коли: 24, 25 вересня, о 18:00

Вечір латиноамериканських танців


Відчуйте себе по-новому, віддайтеся ритму латиноамериканських танців на вечорі "Latino Dance Party"! Хореографи допоможуть вам відчути танцювальну енергію! 

Де: Ресторан "Театр Палас"
Коли: 26 вересня, 19:00

Прем'єри в кінотеатрі ім. Довженка

Дюна 

У це складно повірити, але до українських кінотеатрів добралася одна з найбільш очікуваних прем'єр останніх кількох років – науково-фантастичний фільм режисера Дені Вільньова "Дюна" з топовим акторським складом.  
Спочатку картина мала вийти в прокат в листопаді 2020 року, однак, як і безліч великобюджетних проектів, які просто грішно дивитися не на "великому екрані", багаторазово переносилася.  

Отже, чому ж на цей фільм всі так чекають? По-перше, літературна основа. "Дюна" є першою стрічкою з двох в рамках запланованої адаптації культового однойменного роману американського письменника-фантаста Френка Герберта 1965 року. Звідси і назва в титрах – "Дюна: Частина перша", що прямо вказує на майбутнє продовження. Саме "Дюна" зробила письменника знаменитим, була відзначена низкою престижних літературних премій і справедливо потрапила в число найвідоміших науково-фантастичних романів XX століття. 

Події фільму, як і в книзі, розгортаються в далекому майбутньому на небезпечній пустельній планеті Арракіс, також відомій як Дюна. Арракіс є єдиним джерелом найціннішої речовини у всесвіті – наркотику меланжу, також званого "пряністю", який продовжує людське життя, забезпечує неймовірний рівень мислення і робить надсвітлові подорожі реальністю. Новий правитель планети герцог Лето Атрейдес відправляється на Арракіс, взявши з собою наложницю леді Джесіку, свого юного сина і спадкоємця Пола і найбільш довірених радників. Однак незабаром на нього чекає зрада, а Пол і леді Джессіка будуть змушені шукати порятунку у фременів – корінних жителів Арракіса, що мешкають далеко в пустелі.



Трилер "Холодний розрахунок" з Оскаром Айзеком

У центрі сюжету фільму – професійний гравець в покер Вільям Телль, холодна витримка якого не дає йому йти на зайвий ризик. Він тримається на середньому рівні в світі малих ставок, раз по раз встаючи з-за столу переможцем. Для нього покер – це скоріше професія, що дозволяє жити в постійних переїздах і уникати як зайвої уваги, так і людей в цілому. У нього є рутина, якої він свято дотримується. І таємниці, які він зберігає. Але, зрозуміло, таке існування не може бути вічним. Вільям зустрічає чарівного агента в світі покеру Ла Лінду, яка не може зрозуміти, як такий гравець досі не грає в топових турнірах, і молодого Кірка, з батьком якого пов'язане минуле життя Вільяма. А що найгірше – в одному з готелів він зустрічає військового, з волі якого свого часу відсидів у в'язниці 8,5 років. Тепер рутинне життя Телля добігає кінця.

Виконавчим продюсером "Холодного розрахунку" виступив легендарний режисер Мартін Скорсезе.



Навколо світу за 80 днів

За сюжетом, Паспарту – юне мавпеня, що обожнює читати та мріє про надзвичайні пригоди. Одного дня на своєму шляху він зустрічає пройдисвіта Філіаса Фрога, жаб’яча душа якого прагне до наживи. Він втягує малого Паспарту в аферу, через яку вони мають відправитись у навколосвітню подорож, маючи всього лише 80 днів. Попереду у них надзвичайні, неймовірні, приголомшливі пригоди!




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе