Здай 25 копійок - урятуй життя: Заклади освіти Білої Церкви зібрали понад 114 тисяч монет

Понад 114 тисяч монет для онкохворих дітей зібрали в закладах освіти Білоцерківської міської териториальної громади. Так школярі долучилися до Всеукраїнської акції "Монетки дітям". Під час неї збирають монети номіналом у 25 копійок, які вийшли з обігу торік.

Тепер розрахуватися такими монетами в магазині не можна, а можна лише обміняти в банку. А зробивши це до кінця вересня, усі бажаючи мали можливість допомогти онкохворим діткам.

За час акції у місті вдалося зібрати 114 548 монет номіналом 25 копійок, що складає 28 637 гривень.

Як повідомив начальник управління освіти і науки БМР Юрій Петрик, зібрані кошти були перерахувані на рахунок благодійного фонду «Таблеточки»: 

"Підбиваючи підсумки благодійної акції монетки дітям, висловлюємо щиру подяку усім небайдужим, чуйним серцям, усім,  хто долучився до збору монеток для допомоги онкохворим діткам. Разом ми таки сила, адже завдяки спільним зусиллям Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та закладів освіти Білоцерківської міської територіальної громади вдалося зібрати 114 548 монет номіналом 25 копійок та перерахувати на рахунок благодійного фонду «Таблеточки» 28 637 гривень! Сподіваємося, що наш спільний внесок піде на користь, а діткам, які хворіють, бажаємо якнайшвидшого одужання та щасливого дитинства!" - зазначив Юрій Федорович. 

Читайте також: Театр ім. Саксаганського представить у Білій Церкві прем'єру нової комедії.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе