У Білій Церкві відбувся перший випуск школи ОСББ

У Білій Церкві відбувся перший випуск школи ОСББ, ініціатором створення якої став народний депутат Микола Бабенко. Випускники школи отримали знання з ефективного управління багатоквартирним будинком. 

Кожен білоцерківець, що мешкає в багатоквартирному будинку, має шанс на більш комфортне та економне життя. А мешканці будинків, які створили ОСББ можуть самостійно обрати форму управління а також надавача послуг.

Як саме це зробити? Які документи потрібні? А хто робитиме ремонт? А де взяти гроші? Що таке ОСББ, асоціація ОСББ? Хто такий управитель?  І ще багато питань постає перед власниками квартир.

Допомогти людям розібратися в цих питаннях, ознайомитись з законодавством, а головне, отримати досвід управління своїм будинком та зробити в ньому термомодернізацію, - ось головна мета школи ОСББ у Білій Церкві. 

Після тритижневого навчання, 5 жовтня відбувся перший випуск школи ОСББ. 20 учасників отримали сертифікати, знання та практичні поради з ефектиного управління багатоквартирними будинками.  

Якщо ви теж переймаєтесь майбутнім свого будинку, якщо маєте запитання, що робити далі, як змінити ситуацію до кращого, якщо хочете оновити свій будинок, - приходьте на навчання на другий потік школи ОСББ. Деталі тут.

Партнери школи ОСББ у Білій Церкві: директор Київського Обласного Центру Зайнятості Денис Дармостук, директор Білоцерківського Центру Зайнятості Тамара Геращенко. Лекторка та куратор проєкту - голова одного з найуспішніших ОСББ у Білій Церкві, Вікторія Коломієць.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе