ДБР розслідує жорстоке поводження копів із чоловіком у Білій Церкві

У ніч з 9 на 10 жовтня в Білій Церкві стався конфлікт між співробітниками патрульної поліції та водієм, якого затримали за порушення правил руху. 

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань, яке і проводить розслідування цього факту. 

Як стало відомо, копи зупинили автомобіль, водій якого виїхав на червоний сигнал світлофора. Патрульні дійшли висновку, що порушник ПДР перебуває в стані алкогольного сп'яніння та, не провівши відповідного тесту, почали виписувати штраф (ст. 130 КПКУ). 
 
"Під час оформлення протоколу і вилучення водійських прав водій на емоціях ударив рукою по задньому вікну поліцейського авто. Після цього правоохоронці вибігли зі службового авто, збили чоловіка з ніг та скрутили. Інспектор почав бити його руками та ногами по голові й тулубу, потім поліцейські надягли кайданки. На прохання чоловіка не бити його та вибачення правоохоронець не реагував і продовжував побиття." - повідомляють в ДБР.

Щодо підозрюваного інспектора Патрульної служби відкрили кримінальне провадження за 365 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років за перевищення службових повноважень, яке супроводжувалося насильством. 

Читайте також: На Білоцерківщині ремонтують дорогу за понад 130 млн мільйонів гривень.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе