У центрі Білої Церкви BMW на смерть збив пішохода (Відео)

  • У центрі Білої Церкви BMW на смерть збив пішохода (Відео)
Вчора, 19 жовтня близько 18-ї години в Білій Церкві на вулиці Ярослава Мудрого сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пішохода, автівок "BMW X5" та "Renault Meganе", повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції.

Як встановили правоохоронці, 68-річний водій, керуючи автомобілем "BMW X5" рухався по вулиці Ярослава Мудрого в напрямку вулиці Київська. Неподалік повороту на вулицю Привокзальна, на нерегульованому пішохідному переході він здійснив наїзд на пішохода. Від удару 53-річного жителя села Пологи відкинуло на зустрічний автомобіль "Renault Meganе" під керуванням 43-річного водія. 

Внаслідок отриманих трамв потерпілий чоловік загинув на місці аварії. 

Наразі слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 
Читайте також: За вихідні в Білій Церкві впіймали 36 п'яних водіїв.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе