У Білій Церкві притягнули до відповідальності живодера

У Білій Церкві притягнули до відповідальності живодера, який волочив за собою на повідку кота, який вже не міг йти самотужки.

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції, інцидент трапився на початку жовтня. Із соціальної мережі "Facebook" поліцейським стало відомо про випадок жорстокого поводження з тваринами по вулиці Курсова. Невідомий чоловік волочив за собою на повідку кота, який вже не міг йти за господарем самотужки.

Поліцейські розшукали живодера. Ним виявився 48-річний місцевий житель, який в минулому притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство.

Дільничні офіцери поліції склали на лиходія адмінпротокол за ч.1 ст.89 (Жорстоке поводження з тваринами) Кодексу України про адміністративні правопорушення та направили матеріали що суду. За такий вчинок чоловіку загрожує штраф у розмірі від 3400 до 5100 грн. 

"Загрози життю та здоров'ю тварини нічого не загрожує, її вилучили, і наразі вона перебуває у нового господаря." - додали у поліції.  
 
Читайте також: На Білоцерківщині чотирирічний хлопчик грався сокирою та поранив маленьку сестру.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе