У Білій Церкві всі школи переводять на дистанційне навчання з 1 листопада

Сьогодні, 29 жовтня, під час позачергового засідання, члени виконавчого комітету підтримали рішення "Про організацію освітнього процесу в закладах освіти Білоцерківської міської територіальної громади з 30 жовтня 2021 року".

Згідно з рішенням, у зв'язку з встановленням з 30 жовтня на території Київської області "червоної" зони карантину, з 1 листопада в Білій Церкві всі школи будуть переведені на дистанційне навчання: 

 "З 00 год. 00 хв. 30 жовтня 2021 року та до прийняття окремого рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради забезпечити якісну організацію освітнього процесу за дистанційною формою навчання для здобувачів освіти 1-11 класів" - йдеться у рішенні виконавчого комітету.

Також буде заборонено: 

- приймання у спортивних залах, басейнах закладів освіти відвідувачів, окрім спортсменів національних збірних команд України та їхніх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;
- проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, інших) заходів, окрім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, і матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів. 

За умови, вакцинації від коронавірусу, або негативного результату ПЛР-тесту, проведеного не більш як за 72 години до здійснення заходу, приймання у спортивних залах, басейнах закладів освіти відвідувачів та проведення всіх масових заходів - дозволяється: 

"Визначити, що обмеження, передбачені пунктом 1.3. цього рішення не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія)" - йдеться у документі. 

Дитячі садочки продовжать працювати з дотримання вимог постанови головного державного санітарного лікаря. 

Читайте також: За якої умови регіон може вийти з «червоної» зони.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе